Home

Shadowdancer's reflecties

De ukkie verhalen
aantekeningen over de kinderen

De vakantieverhalen
Avonturen op vakantie

Priet en andere praat

Foto's

Contact

Naar de wereld der dromen

Zon en Maan

Zaterdag 20-07: Een stevig ontbijt

Rachel vroeg al in het vliegtuig om een english breakfast. Nu hebben we een paar keer in het appartement ontbeten - weliswaar met scrambled eggs, maar geen worstjes, bacon, toast, baked beans of marmelade. Wel brood en honing. Gisteren deden we het anders: we liepen even langs een bakkertje en kochten meteen voor het ontbijt en de lunch: chocoladecroissant en donut vormden het ontbijt van de dames, een appeltaart-broodje hun lunch, Harald en ik aten wat minder zoet spul. Erg lekker en absoluut voor herhaling vatbaar.

Maar toch: english breakfast, if you please, thank you very much, gimme gimme!!! Nou, vooruit dan maar. En dus zitten we nu op een terrasje met uitzicht op zee te wachten op een full english breakfast (behalve Esther, die gaat liever voor de club sandwich). Straks gaan we naar Molivos, het fort bezichtigen en wat rondsnuffelen.

Het was trouwens een 'english breakfast light', bleek later. Okee, de eieren, bacon, worst, baked beans en zo waren er wel, maar geen orange juice of thee, en de 'toast' bleek te bestaan uit het gewone mandje brood plus bestek. Het was op zich wel lekker, maar niet helemaal compleet. Volgende keer maar ergens anders proberen.

Husband Daycare

Het bordje bij het restaurant was dan wel weer leuk. Deze foto heb ik dan ook op Facebook gezet, met als bijschrift "Tempting..."