Home

De ukkie verhalen
aantekeningen over de kinderen

De vakantieverhalen
Avonturen op vakantie

Priet en andere praat

Foto's

Contact

Naar de wereld der dromen

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2003-2004

Kindergedichtjes

Zon en Maan

Zondag 6-1: Updates

De kerstvakantie was een drukke periode. Kerst zelf natuurlijk, daarna een vierdaagse logeerpartij van de meiden bij de ouders van Harald, terwijl Harald en ik zelf bezig waren met een van onze hobbies, roleplayen. Daarna een dagje rust, toen was het Oud en Nieuw en kwamen Gwenn en Kim hier met hun kinderen. Vijf kinderen die in leeftijd variëren van 1 tot 7 geven een huis vol, dat kan ik je wel vertellen. Tibo, mijn pete-kindje, trok naar Esther toe, en Rachel en Dina konden het ook goed met elkaar vinden. Brent stuiterde overal tussendoor, rende van de huiskamer naar Rachel's kamer en weer terug. Kortom, iedereen had de grootste lol.

De oudste twee bleven op tot middernacht (zij het met de grootste moeite) en ook Rachel werd nog even uit bed gehaald. Tibo en Esther bleven doorslapen, ondanks het niet onaanzienlijke geknal.

Na het traditionele aftellen en proosten zijn we met de kinderen naar het balkon gegaan en hebben van daar naar het vuurwerk gekeken. Er is behoorlijk geknald hier en het was een prachtig schouwspel. Jammer alleen dat het al een beetje mistig was – met al die kruitdampen werd het al gauw *heel erg* mistig. Omdat wij zelf niet weghoefden hadden we daar uiteraard geen last van, maar naderhand hoorden we dat die mist in de rest van het land voor behoorlijk wat problemen heeft gezorgd.

De volgende dag ging het hele span weer terug naar België en keerde de rust terug.