Home

De ukkie verhalen
aantekeningen over de kinderen

De vakantieverhalen
Avonturen op vakantie

Priet en andere praat

Foto's

Contact

Naar de wereld der dromen

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2003-2004

Kindergedichtjes

Zon en Maan

Woensdag 21-03: Verjaardag, vervolg

De serie verjaardag is achter de rug. Ja, dacht je dat het alleen bij de donderdag bleef, dan heb je de herkansing nog niet meegemaakt, die voor de mensen die niet op donderdag konden. Dus twee dagen later, op zaterdag, was het hier weer feest. 's Ochtends nog even wat boodschappen gedaan en opgeruimd, de meisjes in bed gelegd en 's middags kon het feest beginnen. Het ene cadeautje na het andere, het kon allemaal niet op: Rachel vond het geweldig.

Cadeautjes deze verjaardag: een fornuisje van hout van mama en papa, houten pannetjes en een houten verjaardagstaart met kaarsjes van oma Thea en opa Romy. Van de andere grootouders een abbonnement op de Bobo. Jante, Elise en Lianne gaven een prinsesseklok, en Irma en Rick een boek.

Boeken zijn bij Rachel natuurlijk altijd populair, en dus kreeg ze twee dagen later ook van Cor en Jeanette twee boekjes, en van Martijn een. Gideon en Arjella gaven Rachel een pop, met allemaal kleertjes (en een Nijntje-bal voor Esther) en tenslotte kreeg Rachel nog een cake-mix-set, met staafmixer en plastic bakjes, van Mascha en Donijs. En nog wat koek en soesjes voor Rachel en Esther, en veel bezoek... het kon niet op allemaal. Zondag hebben de dames dan ook heerlijk uitgeslapen, en mama en papa ook.