Home

De ukkie verhalen
aantekeningen over de kinderen

De vakantieverhalen
Avonturen op vakantie

Priet en andere praat

Foto's

Contact

Naar de wereld der dromen

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2003-2004

Kindergedichtjes

Zon en Maan

Woensdag 16-11: En nu over frumpje twee

Zoals gezegd, daar zit ook nog een verhaal aan vast. Zestien weken en zes dagen zwanger, dus het zit er nog steeds, levend en wel. Gisteren bij de verloskundige geweest en daar het hartje gehoord, dus wat dat betreft is alles in orde. Maar het zou geen lang verhaal zijn geweest als het daarbij eindigde.

Tijdens de termijnecho heb ik een dubbeltest aangevraagd (de tripeltest die ik de vorige keer bij Rachel vroeg doen ze nu minder omdat die minder betrouwbaar is. Wel, als zij dat zeggen.. 't is mij om het even.). Hoe dan ook, de test werd gedaan en een week later werd ik opgebeld met de vraag of ik even langs wilde komen over een paar dagen omdat die uitslag toch niet helemaal goed was.

Twee dagen later kwamen Harald en ik langs en hoorden dat de kans op een afwijking zoals Down's syndroom 1:140 was, wat een stuk hoger is dan normaal voor mijn leeftijd. Anderhalve week later, op dinsdag 8 november, heb ik een vruchtwaterpunctie laten doen en nu wacht ik nog steeds op de uitslag. Dat duurt ruim drie weken dus ik heb nog wel een week of twee duimendraaien voor de boeg. En wat gaat de tijd dan langzaam...