Home

De ukkie verhalen
aantekeningen over de kinderen

De vakantieverhalen
Avonturen op vakantie

Priet en andere praat

Foto's

Contact

Naar de wereld der dromen

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

2003-2004

Kindergedichtjes

Zon en Maan

Maandag 10-01: Logeerpartij

Rachel heeft er ook haar eerste echte logeerpartij opzitten, en haar ouders ook. Rachel vond het wel best: een paar dagen bij oma en opa, en hond Jasper, en Karel, de logeerpoes van Sven en Mieke. Ze had haar vertrouwde speeltjes mee, waaronder de slaappoes, en oma en opa hadden natuurlijk leuke boekjes, en maakten fijne wandelingen. Ze heeft zich wel vermaakt.

Ondertussen hadden mama en papa, die een paar dagen weg waren, er toch wel wat meer moeite mee, zeker mama. Ik heb toch wel een paar keer per dag opgebeld hoe het ermee ging. Meestal lag de frummel net op dat moment te slapen, of 's avonds te eten. Op de achtergrond hoorde ik nog wel eens een "WEEH" wanneer ik haar even aan de telefoon had gehad en het toestel weer terug werd gegeven aan oma of opa. Op het moment zelf luisterde de kleine met volle aandacht en natuurlijk geen enkel geluidje.

Hoewel het maar een paar dagen was, en we erg veel lol hebben gehad in de tussentijd, heb ik de kleine verschrikkelijk gemist en ze is dan ook stevig geknuffeld toen we haar op kwamen halen.